höst

Börjar med en fråga, VILKA läser egentligen denna blogg?? Får väldigt lite respons på det jag skriver, så vill veta. Kommer troligen skaffa lösen så småningom, vet ju inte alls vilka som e inne o snokar o det känns lite obehagligt.

I alla fall, nu är hösten verkligen kommen. Det är mörkt, regnar och blåser som sjutton ute. Tycker inte det är skönt alls. Men på fredag drar vi ju till Cypern o jag ska verkligen passa på att NJUTA då. Börjar bli nervös inför flygresan nu, mest hur Alvin ska ta det. Går förhoppningsvis bra. Har suttit o kollat på massa dokumentärer o filmer med om WTC så nojjar lite att vi ska krascha med :P Men det får vi verkligen inte hoppas!!

På bvc gick det bra... Tindra gjorde sin 5-årskontroll o det visade att hon kan ha lite dålig syn, så blir återbesök sen för att ev få tid hos ögonläkare. Båda barnen fick vaccin o det gick bra... nån tår kom på Tindra o Alvin skrek men inte så länge. Han va utslagen hela kvällen o sov mellan 17-07 !! Ja jag väckte han för mat o så fick han en alvedon för han hade lite feber. Men sen dagen efter va han sej själv igen. Han va iaf 59 cm lång o vägde 4890 g. Ska dit när vi e hemma från resan igen o kolla läget.

Jag har varit ute på krogen ytterligare en gång o hade skit kul verkligen! Partysessan i mej dör aldrig ;)

Nu i helgen hade vi 2 kalas för tindra, som fyller 5 när vi e på cypern. På lördagen hade hon prinsesskalas o då kom 5 av hennes dagisvänner som hon leker mest med. Det va trevligt för tindra, själv tycker ja det kändes som ja hade ett helt dagis hemma hehe. Frågvisa damer det där ;) Men så söta de var allihop!
På söndagen hade vi kalas för övriga folket och det va 11 personer som kom (barn o vuxna). Jätte trevligt! Tindra fick massa barbiedockor bland annat som hon va överlycklig för.

I morgon är sista dagisdagen för tindra på 2 veckor, o peter jobbar sin sista heldag. Jag ska försöka fortsätta packa, som ja börjat med idag, helt impad av mej själv... e alltid ute i sista minuten annars. På kvällen sen e det föräldramöte. Det enda trista är att tindra missar dagisfotot i år... det ka såklart tas när vi är iväg. Men aja, skit samma. Vi tar väl lite fina bilder utomlands på henne istället :)

På torsdag ska ja till Annelie o fixa naglarna, hunden ska lämnas hos svärisarna o kattvakterna ska få en introduktion :) Packa det sista o sen drar vi tidigt på fredag morgon. Hörs när vi e hemma, ni får ha det bra i höstrusket ;)


Hillevi o jag på PATRICIA!

bästa bilden ever hahaha

badkillen


Min prinsessa redo för kalas

tårtorna







RSS 2.0